Lediga tjänster

Vill du bli en av oss?

Här får du arbeta i en effektiv och trevlig miljö tillsammans med kollegor som har bra sammanhållning. Gemenskap, samarbete och hög arbetsmoral är något vi värderar högt.

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Så skicka gärna din CV till Victor Rehnström, 073-359 98 14, jobb@woodcon.se.

Vi söker nu en:
Produktionsledare

Vi förstärker nu vår verksamhet med en produktionsledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Hamneda.

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsledare kommer du att ingå i vårt ledningsteam som ansvarar för produktionen. Tillsammans kommer ni att leda en grupp med ca 80 medarbetare, vars huvudsakliga arbetsuppgift är att tillverka husmoduler i trä.

Teamet ansvarar för den dagliga arbetsledningen och produktionen. Ni leder, motiverar, fördelar arbetet och säkerställer att rutiner och arbetssätt följs. Det ingår även ansvar för att produktionen kontinuerligt effektiviseras och förbättras samt personalfrågor så som bemanning, medarbetarsamtal, kompetensutveckling och arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer och egenskaper

Du gillar att leda team, fördela, delegera och motivera. Det är viktigt att du har en god analytisk förmåga och social kompetens. Du är en engagerande ledare som vill göra skillnad och ständigt strävar efter att förbättra och utveckla vår produktion.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av produktionsledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetensprofil. Erfarenhet inom byggbranschen är meriterande.

Placering: Hamneda
Omfattning: Heltid
Kontaktperson: Robert Lagergren, 070 667 12 65 robert.lagergren@woodcon.se

Skicka din CV till jobb@woodcon.se eller klicka nedan för att använda vårt formulär.

Skicka in din ansökan

Woodcon är ett familjeägt företag med starkt fokus på ständig utveckling inom industriellt byggande. I Hamneda, mitt i de Småländska skogarna, hittar du våra produktionsanläggningar. Totalt 8000 m² produktionsyta. Där tillverkar vi moduler för alla ändamål, till såväl permanenta som tillfälliga byggnader – helt efter kundernas önskemål.

Woodcon - Industriellt byggande

Vi tillverkar husmoduler i trä. Tidseffektivt, storskaligt och helt efter dina önskemål. 

Kontakta oss

Hamnedavägen 6
340 13 Hamneda

0372 - 502 12
info@woodcon.se