Lediga tjänster

Vill du bli en av oss?

Här får du arbeta i en effektiv och trevlig miljö tillsammans med kollegor som har bra sammanhållning. Gemenskap, samarbete och hög arbetsmoral är något vi värderar högt.

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Så skicka gärna din CV till Karin Lampe, 073-359 98 14, jobb@woodcon.se.

Vi söker nu en:
Montör/Snickare/Målare

Vi förstärker nu vår verksamhet med en montör/snickare/målare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Hamneda.

Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter och gärna har tidigare erfarenhet inom exempelvis byggbranschen, monteringsarbete eller som målare. Du kommer ingå i ett av våra arbetsteam, vars huvudsakliga arbetsuppgift är att tillverka husmoduler i trä.

Som person ser vi gärna att du är social, driven och händig. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.

Placering: Hamneda
Omfattning: Heltid, tillsätts omgående
Kontaktperson: Karin Lampe, 073-359 98 14 karin.lampe@woodcon.se

Skicka din CV till jobb@woodcon.se eller klicka nedan för att använda vårt formulär.

Woodcon är ett familjeägt företag med stort fokus på ständig utveckling inom industriellt byggande. I Hamneda, mitt i de Småländska skogarna, hittar du våra produktionsanläggningar. Totalt 8000 m² produktionsyta. Där tillverkar vi moduler för alla ändamål, till såväl permanenta som tillfälliga byggnader – helt efter kundernas önskemål.

Woodcon - Industriellt byggande

Vi tillverkar husmoduler i trä. Tidseffektivt, storskaligt och helt efter dina önskemål. 

Kontakta oss

Hamnedavägen 6
340 13 Hamneda

0372 - 502 12
info@woodcon.se